Botez Clara si cununie religioasa Roxana si Cosmin

Botez Clara si cununie religioasa Distractie si voie buna la maxim

Botezul perfect – Botez Clara si cununie religioasa

Botez Clara si cununie religioasa. Astazi va prezint o alta latura din activitatea mea de fotograf, care surprinde desfasurarea unui botez. Stiu ca fotografii de nunta si botez sunt priviti acum ca niste artisti in majoritatea cazurilor. Aici, in Ramnicu Valcea impletesc arta cu placerea in fiecare secunda ca si fotograf de botez sau fotograf de nunta.

            Cand vine vorba de botezuri, se impart in trei: acasa, la biserica si receptia de la restaurant. Asa ca la ora stabilita, vin acasa unde astept in prima faza ca bebe sa-si termine somnul iar in acest timp discut cu parintii, pregatesc aparatura profesionala pentru ca totul sa fie ca la studio. Foto Studio LAN www.fotolan.ro trebuie sa fie inclusiv acasa la bebe.  

Dupa ce bebe se trezeste, trecem la joaca si la pozat, impreuna cu parintii. Ne plimbam prin toata casa impreuna cu parintii si mosii, iar apoi mergem la biserica.

La biserica

Botez Clara si cununie religioasa . La bisericile noastre cea mai mare problema o reprezinta lumina, care e strangulata de ziduri groase si la exterior si la interior. Iluminarea din interior e de multe ori deficitara sau economica. Chiar daca e prea multa, tot nu e ce trebuie. Astfel ca de ani buni folosesc ceea ce se cheama lumina artificiala provenita de la 3 blituri. Avantaj cand la rece, dezavantaj la cald. Am incercat si cu lumina continua de LED-uri, cand am avut ocazia, dar imaginile sunt mult mai greu de procesat.

Instalez luminile si umbrelele inainte de a veni alaiul, iau cateva detalii si apoi urmaresc emotiile de la slujba in calitate de fotograf profesionist botez.

Intrarea in biserica, este si ea foarte importanta pentru ca in timp ce se citeste Crezul se pot intalni privirile curioase si lacrimile de emotii ale mamelor. Rezultatul este cel din imagini. Vizionare placuta!

Puteti vizita si www.fotolan.ro