Primele luni de viata, primele poze profesionale la botezul pruncului dumneavoastra

Stim cu totii ca orice parinte este topit dupa copilul lui si este si normal sa fie asa. Ca si fotograf profesionist de botez am intalnit multi copii si toti sunt speciali in ochii parintilor dar si in ochii nostri pentru ca nimic nu e mai pur si mai nevinovat ca un bebelus in fasa. Participarea la un eveniment, la crestinarea unui prunc reprezinta pentru fotograf o provocare de fiecare data pentru ca de fiecare data trebuiesc surprinse emotiile parintilor si mai ales cele mai frumoase amintiri ale bebelusului care in aceasta zi se crestineaza. Fotografiile botezului copilului vor ramane pentru toata viata.

Incercam ca alaturi de dumneavoastra sa surprindem momentele magice de dinaintea ceremoniei religioase, din timpul slujbei de crestinare si de la petrecerea data in cinstea acestei zile.

Dispunem de aparatura profesionala care ne ajuta sa obtinem cele mai bune cadre cu dumneavoastra si bebelusul care se crestineaza.

"Nu cred in cuvinte. Cred in fotografii."

Gilles Peress

Fotograf de botez in Ramnicu Valcea si imprejurimi!

Fie ca botezul are loc in Ramnicu Valcea, fie ca are loc in orasele care il inconjoara (Baile Govora, Calimanesti, Olanesti, Dragasani) sau in orasele care inconjoara judetul Valcea (Slatina, Targu Jiu, Sibiu) va stam la dispozitie pentru a surprinde momentul memorabil al crestinarii pruncului dumneavoastra. Suntem atenti la detalii, avem experienta bogata in domeniul fotografiei de botez si ne dorim ca fotografiile si filmarile pe care le realizam sa depaseasca asteptarile dumneavoastra. Este un eveniment unic in viata micutului si de aceea va punem la dispozitie intreaga noastra experienta ca fotograf profesionist pentru botez.

Calitate la preturi decente

Fotograf pentru botez cu preturi ieftine si accesibile nu inseamna neaparat o calitate a fotografiilor slaba, inseamna ca ne adaptam unei piete dinamice care inevitabil a dus la inovatie si preturi accesibile pentru clienti. Studio Lan vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii profesionale pentru fotografierea botezului la preturi decente si accesibile. Asteptam sa ne povestiti despre evenimentul care va avea loc in viata dumneavoastra si vom incerca sa facem o oferta pentru fotografierea botezului pruncului croita in jurul bugetului dumneavoastra.

foto botez