Fotograf profesionist evenimente Valcea

De-a lungul timpului, pe langa fotografia de nunta sau fotografia de botez, am participat si la diverse evenimente ca fotograf profesionist. In general, firmele cu care am colaborat au avut nevoie de fotografii pentru evenimente corporate, petreceri sau conferinte.

Am participat ca fotograf profesionist de evenimente la petreceri private in Ramnicu Valcea si imprejurimi dar putem acoperi si aniversari, majorate sau evenimente de tip „team building” oriunde in tara. Putem realiza fotografii pentru petreceri in cluburi sau la concerte.

"Ce imi place la fotografii este faptul ca ele surprind un moment care dispare pe vecie si este imposibil de reprodus."

Karl Lagerfeld

Fotografiile perfecte pentru evenimentele perfecte

Fotografiile de la evenimentele la care participam le oferim pe suport electroic dar le putem adauga intr-o fotocarte sau le putem include intr-un album elegant de diferite marimi si tipuri. Calitatea este garantata de catre partenerii cu care lucram si care au ani de zile experienta in domeniul printurilor.

Echipamente profesionale pentru fotografia de eveniment

Detinem echipamente profesionale Nikon pentru a asigura calitatea imaginilor care vor fi livrate clientului. Trusa noastra de dispozitive folosite la realizarea fotografiilor pentru evenimente include si obiective si blituri profesionale pentru a surprinde si cele mai fine detalii.

Reprezentam solutia ideala pentru ca oferim preturi decente pentru fotografia de eveniment si nu facem rabat la calitate.

Daca aveti un eveniment in Ramnicu Valcea pentru care aveti nevoie de un fotograf va asteptam sa ne contactati si sa ne povestiti despre el.

Fotografie Eveniment