De ce noi?

Pentru ca avem o pasiune deosebita pentru fotografie. Pentru ca in calitate de fotograf nunta botez Valcea, accentul il punem pe calitate la superlativ.

Pentru ca incercam sa surprindem toate momentele sublime din ziua cea mai speciala a mirilor.

Pentru ca avem experienta zeci de ani si sute de evenimente.

Pentru ca am cautat de fiecare data sa punem mare accent pe detaliile care stau la baza unui eveniment si care alcatuiesc atmosfera unica din ziua nuntii.

Pentru ca stim ca ziua nuntii este probabil cea mai importanta zi din viata mirilor.

Pentru ca incercam sa ne ridicam la asteptarile clientilor la fiecare eveniment din Valcea sau din toata tara, la care participam ca fotograf de nunta profesionist. La fiecare nunta am incercat sa surprindem cu echipamentele noastre cat mai multe cadre care sa ramana ca amintiri de neuitat pentru proaspetii casatoriti.

Pentru ca in calitate de fotograf nunta botez Valcea, folosim echipamente de ultima generatie.

Pentru ca in fiecare an facem upgrade la fiecare din categorii.

Pentru ca ne-am perfectionat prin cursuri si workshopuri specifice pentru a fi mai buni de la an la an.

Mai jos aveti cateva fotografii de la nuntile la care am participat si daca v-au convins va asteptam sa ne contactati. Oferim preturi decente pentru serviciile foto si video pe care le prestam dar nu facem rabat la calitatea oferita.

"Orice fotografie trebuie sa surprinda neaparat un element, umanitatea momentului."

Robert Frank

Oriunde cu mare placere, nu numai in Valcea!

Ca fotograf profesionist pentru nunta am participat la multe evenimente in Ramnicu Valcea dar si in localitatile invecinate (Dragasani, Voineasa, Baile Govora, Calimanesti) in orase ca Targu Jiu, Slatina si in localitatile din judetele invecinate.

Am capturat prin intermediul obiectivelor noastre momente de neuitat din viata tinerilor casatoriti.

Surprindem toate clipele importante pentru amintiri de neuitat!

Orice fotograf profesionist de nunta urmareste toate evenimentele care se desfasoara pe parcursul intregii zile.

De fiecare data am surprins cu ajutorul camerei toate detaliile si mai ales emotiile din ziua evenimentului.

Fiecare eveniment este unic si reprezinta pentru noi o provocare dar, in mare, incercam sa surprindem naturaletea. Din imaginile rezultate alcatuim povestea intregii zile. Produsul finit va fi albumul de nunta sau de botez care va povesti mereu acea zi.

Ne place nespus de mult sa surprindem zambetele invitatilor, emotiile mirilor si mai ales micile detalii care fac diferenta si care ne ajuta in alcatuirea basmului. Ca fotograf profesionist pentru nunti in Ramnicu Valcea si nu numai, incepem ziua inca de la primele ore cu fotografiatul verighetelor si al accesoriilor pe care le vor folosi mirii si nasii in ziua evenimentului.

Continuam cu sedinta foto in care mireasa si mirele se pregatesc pentru marele eveniment. Venim de fiecare data cu scenarii amuzante pentru ca mirii sa inceapa ziua relaxati.

Provocarea pentru noi este intreaga ceremonie religioasa. Amenajam interiorul din biserica exact ca si in studio foto. Dupa terminarea ceremoniei religioase urmeaza o sedinta foto profesionala cu mirii si grupul de persoane care participa la eveniment.

Ca de obicei vom face amuzanta aceasta sedinta pentru ca relaxarea sa se vada in imaginile foto si video.

Seara fotografiem toata petrecerea, dansul mirilor si taierea tortului. Pe scurt, ne ocupam de intregul eveniment si incercam sa obtinem cadre minunate pentru a le putem incadra in albume foto de nunta de neuitat.

foto mireasa inainte de petrecerea de nunta