Cununie Nicoleta si Alexandru

Fotograf cununie Nicoleta si Alexandru. Distractie si voie buna la superlativ

Cununie civila Nicoleta si Alexandru

Cununia civila este un eveniment foarte scurt, dar plin de emotii. Este un moment mult asteptat deoarece se intemeiaza o familie noua. Si pentru ca ar fi frumoase si alte dovezi mai putin oficiale decat certificatul de casatorie, cateva fotografii deosebite de la eveniment sunt binevenite. In cele ce urmeaza, ca fotograf la Foto Studio LAN, unul dintre cele mai cunoscute branduri de servicii foto-video profesionale de eveniment din Ramnicu Valcea si de ce nu din tara. Eu va spun cum procedez eu in cadrul cununiei civile si ce cred eu despre aceasta.

Nu am eu noroc de averi sau alte chestii strict materiale, dar am norocul de a cunoaste oameni faini si frumosi. Pentru ca e o pasiune de la 16 ani, viata mi-a fost deseori de partea mea si in profesia de militar pe care am avut-o am cautat sa acced la funtii care se imbinau cu fotografia si din care am putut invata si perfectiona mereu. Acum din ce castig, peste 90 de procente, aloc achizitionarii de echipamente foto professionale. Cu celalte castiguri imi platesc taxele si cheltuielile de deplasare aferente evenimentelor. Fotografia de nunta, fotografia de cununie, fotografia de botez sunt preferatele mele pentru ca surprind emotii unice in viata oamenilor.

Sedinta foto – Fotograf cununie Nicoleta si Alexandru

Fotograf cununie Nicoleta si Alexandru. Pentru toti fotografii, cununia civila este un act rapid, dinamic, in care se pot surprinde foarte multe cadre emotionante. Se simte in aer nerabdarea, nervozitatea, anxietatea cand mai sunt cateva minute si ei, mirii, vor deveni sot si sotie. Emotiile sunt inevitabile si pentru familiile lor. Parintii si bunicii isi stapanesc cu greu lacrimile. Ei stiu foarte bine ca incede o alta etapa si copiii lor s-au maturizat.

Daca pentru o femeie casatoria simbolizeaza un inceput, o noua familie, venirea pe lume a copiilor, pentru un barbat certificatul de casatorie simbolizeaza sfarsitul vietii libere de burlac. Prin imagini, fotograful de nunta povesteste in imagini psihologia momentului, starea mirilor care se schimba o data cu semnarea acelei hartii.