Este adevarat ca la o petrecere privata se pot face sute sau poate mii de fotografii. Toti invitatii au telefoane mobile cu multi megapixeli, dar o petrecere privata la care participa un fotograf profesionist are un plus de maretie. Pe langa setul de fotografii care vor face ca petrecerea sa straluceasca si in mediul online, obtineti si aprecierea invitatilor.

Am participat de-a lungul timpului la multe evenimente, cele mai multe nunti si botezuri unde am observat oamenii, am observat emotiile si am invatat sa surprindem toate momentele importante care au loc la evenimentul la care participam. Fie ca vorbim de fotografierea unei petreceri corporate sau pur si simplu fotografierea unei petreceri acasa cu familia si prietenii noi avem echipamentul profesional si experienta necesara pentru a imortaliza momentele unice care au loc.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta de pret si pentru a discuta despre petrecerea dumneavoastra. Va garantam ca oferta noastra va avea preturi decente pentru fotografierea petrecerii si nu vom face rabat la calitatea oferita.