Daca ai ajuns in aceasta pagina inseamna ca stii ceea ce cauti, un fotograf profesionist pentru majoratul tau. Pe langa miile de fotografii pe care le vor face prietenii la petrecerea ta de majorat cauti si „acel ceva” pe care doar un fotograf profesionist il poate oferi. Noi ne ocupam cu fotografia de evenimente in general (nunti, botezuri, zile de nastere, evenimente corporate, team-building) dar participam cu placere si la petrecerile de majorat. Bineinteles, la toate aceste evenimente putem asigura si filmare video profesionala cu aparatura de top deservita de personal specializat si experimentat.

Ne place sa surprindem momente reale care surprind frumusetea varstei majoratului. Stim ca si tu iti doresti acelasi lucru: fotografii care sa iti surprinda invitatii si care sa se raspundeasca pe social media. Asta vrem si noi. La cererea dumneavoastra putem face si o sedinta foto inaintea petrecerii cu prietenii.

Oferim preturi decente pentru fotografiile de majorat fara a face rabat la calitate. Te asteptam sa ne contactezi pentru a avea o discutie frumoasa in urma careia sa putem propune o oferta de pret.