In cele mai multe cazuri, printre primele intrebari care ne sunt adresate de catre persoanele interesate de servicii fotografice pentru nunta se regasesc intrebarile:

  • Cat ne costa filmatul si pozele pentru nunta?
  • Care este pretul pentru fotografierea intregii nunti?
  • Cat ne costa pozele si albumul de nunta?

… si la urma urmei le dam dreptate. Intr-o piata cu o concurenta foarte stransa asa cum este piata fotografiei de nunta, chiar daca vorbim despre piata din Ramnicu Valcea, consideram ca preturile ar trebui sa fie decente. Dupa acest aspect ne ghidam noi si incercam sa oferim preturi decente pentru serviciile fotografice pentru nunta.

fotografie nunta fericire

 

Care sunt preturile pentru foto & video la o nunta?

Fiecare nunta este unica in felul ei si de aceea nu putem oferi un tarif standard chiar daca avem pachetele foto-video deja in oferta. Suntem foarte flexibili si in functie de cerintele clientului va garantam un pret decent pentru nunta dumneavoastra. Faptul ca ati ajuns sa cititi aceste randuri poate fi considerat un avantaj, pentru ca putem asigura si drona, artificii si gheata carbonica (fum greu) la dansul mirilor, cabina foto. De asemenea asiguram multe alte facilitati oferite din colaborarile noastre ferme cu toate tipurile de furnizori de servicii de evenimente. Deci, cu alte cuvinte, nu trebuie sa mai duceti grija organizarii nuntii dumneavoastra.

Va asteptam sa ne contactati si sa discutam despre evenimentul dumneavoastra la o cafea.

In general pretul acoperirii unui eveniment, cum este o nunta de exemplu, este influentat de:

  • costurile cu deplasarea, doar in cazul in care nunta nu are loc in Ramnicu Valcea sau localitatile inconjuratoare;
  • in functie de serviciile solicitate, pretul poate fi mai mare daca este necesara prezenta fotografului pentru intreaga zi sau doar pentru petrecerea de nunta. Aceste detalii le stabilim impreuna, si dupa aceia putem face o oferta;
  • in functie de formatul in care sunt livrate fotografiile: digital sau print. In cazul printurilor, putem stabili tipul de album, sau dupa caz, numarul de fotografii printate.

Noi incercam sa va prezentam o oferta care sa fie croita in functie de cerintele dumneavoastra si impreuna vom ajunge la un pret care sa fie potrivit. Nu ezitati sa ne contactati si sa ne solicitati o oferta de pret pentru nunta dumneavoastra. Va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

 

fotografie dansul mirilor fum greu si artificii
fotografie dansul mirilor fum greu si artificii