De ce noi?

Pentru ca avem o pasiune deosebita pentru fotografie si incercam sa surprindem toate momentele sublime din ziua cea mai speciala a mirilor. In munca noastra, punem mare accent pe detaliile care stau la baza unui eveniment si care alcatuiesc atmosfera unica din ziua nuntii.

Stim ca ziua nuntii este probabil cea mai importanta zi din viata mirilor si incercam sa ne ridicam la asteptarile clientilor la fiecare eveniment din Valcea sau din toata tara, la care participam ca fotograf de nunta profesionist. La fiecare nunta la care am participat am incercat sa surprindem cu obiectivele noastre cat mai multe cadre care sa ramana ca amintiri de neuitat pentru proaspetii casatoriti.

Mai jos aveti cateva fotografii de la nuntile la care am participat si daca v-au convins va asteptam sa ne contactati. Oferim preturi decente pentru serviciile foto si video pe care le prestam dar nu facem rabat la calitatea oferita.

"Orice fotografie trebuie sa surprinda neaparat un element, umanitatea momentului."

Robert Frank

Oriunde cu mare placere, nu numai in Valcea!

Ca fotograf profesionist pentru nunta am participat la multe evenimente in Ramnicu Valcea dar si in localitatile invecinate (Dragasani, Voineasa, Baile Govora, Calimanesti) in orase ca Targu Jiu, Slatina si in localitatile din judetele invecinate. Am capturat prin intermediul obiectivelor noastre momente de neuitat din viata tinerilor casatoriti.

Surprindem toate clipele importante pentru amintiri de neuitat!

Orice fotograf profesionist de nunta urmareste toate evenimentele care se desfasoara pe parcursul intregii zile si incearca sa suprinda cu ajutorul camerei toate detaliile si mai ales emotiile din ziua evenimentului.  Fiecare eveniment este unic si reprezinta pentru noi o provocare dar, in mare, incercam sa surprindem naturaletea. Din imaginile rezultate alcatuim povestea intregii zile.

Ne place nespus de mult sa surprindem zambetele invitatilor, emotiile mirilor si mai ales micile detalii care fac diferenta si care ne ajuta in alcatuirea basmului. Ca fotograf profesionist pentru nunti in Ramnicu Valcea si nu numai, incepem ziua inca de la primele ore cu fotografiatul verighetelor si al accesoriilor pe care le vor folosi mirii si nasii in ziua evenimentului. Continuam cu sedinta foto in care mireasa si mirele se pregatesc pentru marele eveniment, dupa care fotografiem intreaga ceremonie religioasa. Dupa terminarea ceremoniei religioase urmeaza o sedinta foto cu mirii si grupul de persoane care participa la eveniment. Seara fotografiem toata petrecerea, dansul mirilor si taierea tortului. Pe scurt, ne ocupam de intregul eveniment si incercam sa obtinem cadre minunate pentru a le putem incadra in albume foto de nunta de neuitat.

foto mireasa inainte de petrecerea de nunta