Vlad Nicolae – aniversare 2 ani

Atmosfera familiala

Început de aprilie. Racoarea ne imbia la miscare. Pe unii ii apucase dorul de plimbare prin parcuri. Poate aș fi facut si eu parte din multimea dornica sa adune caldura si frumusetea primaverii. Dar aveam ceva treaba.

Vlad implinea 2 anisori, iar eu am avut onoarea sa fiu martorul emotiilor si pastratorul memoriilor. Acesti minunati oameni se vedea ca au grija ca fiul lor să crească sănatos si fericit. Aniversarea unei zile de nastere presupune aceeasi atentie. Este la fel ca la oricare alt eveniment cum ar fi nunta, botez, cumetrie, majorat, etc.

Partea cea mai interesanta era ca tot evenimentul nu se petrecea asa cum eram obisnuit. Locatia consta in apartamentul in care micutul crestea frumos.

Spatiul generos oferit, ma ajuta sa imi aleg cele mai optime unghiuri si locuri de dispunere a bliturilor.

Totul a fost pregatit cu mare grija. Mickey Mouse si Minnie au ajuns cam dupa vreo 2 ore de la venirea mea. In acest timp am ales sa surprind cele mai tari momente.

Show-ul oferit de cele 2 personaje de desene a fost apogeul satisfactiei celor mici, invitati la aniversare. Bineinteles si adultilor in egala masura.

Picturile pe fata, baloanele ce reprezentau diferite animalute, faceau atmosfera de basm. Apoi a urmat minunatul tort ce simboliza exact pasiunea lui Vladut pentru masini. Acest lucru reiesea din jucariile cu care se juca atunci cand am venit, dar si din cadourile primite de la cei dragi.

Aparatura foto functiona fara oprire, iar mainile mele erau sincronizate perfect cu ochii pentru ca nimic din fericirea momentelor sa nu se piarda. Totul era fericire si satisfactie in jur.

Pentru un fotograf de eveniment acest lucru insemna reusita unor imagini de exceptie. Va invit sa priviti o parte din povestea pe care am incercat sa o descriu, convins fiind ca imaginile va vor povesti mult mai bine.

Fotografii la zi de nastere.