Nunta Mihaela si Alin + sedinta trash the dress

Nunta Mihaela si Alin spectacol de lumina si culoare

Nunta Mihaela si Alin

Distractie si voie buna la superlativ

Nunta este un eveniment foarte scurt, dar plin de emotii. Este un moment mult asteptat deoarece se intemeiaza o familie noua. Si pentru ca ar fi frumoase si alte dovezi mai putin oficiale decat certificatul de casatorie, cateva fotografii deosebite de la eveniment sunt binevenite. In cele ce urmeaza, ca fotograf la Foto Studio LAN, unul dintre cele mai cunoscute branduri de servicii foto-video profesionale de eveniment din Ramnicu Valcea si de ce nu din tara. Eu va spun cum procedez eu in cadrul cununiei civile si nuntii si ce cred eu despre aceasta.

Sa fii cel mai bun

”Doar cu tine vrem sa ne pastram memoriile”

Cautarea fotografului de nunta Nunta Mihaela si Alin

La genul acesta de nunta am avut norocul de a cunoaste oameni faini si frumosi. Pentru ca e o pasiune de la 16 ani, viata mi-a fost deseori de partea mea si in profesia de militar pe care am avut-o am cautat sa acced la functii care se imbinau cu fotografia si din care am putut invata si perfectiona mereu. Acum din ce castig, peste 90 de procente, aloc achizitionarii de echipamente foto professionale.

Alegerea inteleapta se face cu inima si ochii

Cu celalte castiguri imi platesc taxele si cheltuielile de deplasare aferente evenimentelor. Fotografia de nunta, fotografia de cununie, fotografia de botez sunt preferatele mele pentru ca surprind emotii unice in viata oamenilor. Emotii am reusit sa am si sa creez datorita implicarii Mihaelei si lui Alin in colaborarea exceptionala la fotografiile de nunta.

Mi-au spus cu 3 ani inainte de eveniment ca si-ar dori un fotograf experimentat pentru cununie civila in judetul Valcea. Bineinteles, dupa ce au vazut pozele, au garantat ca tot eu voi fi si la nunta. Nu am apucat sa vorbim prea multe, fiindca nici ei nu stiau inca destule sa-mi spuna despre eveniment.

Dinamism si veselie

Pentru toti fotografii, cununia civila, ca si nunta este un act rapid, dinamic, in care se pot surprinde foarte multe fotografii emotionante. Se simte in aer nerabdarea, nervozitatea, anxietatea cand mai sunt cateva minute si ei, mirii, vor deveni sot si sotie. Emotiile sunt inevitabile si pentru familiile lor. Parintii si bunicii isi stapanesc cu greu lacrimile. Ei stiu foarte bine ca incepe o alta etapa si copiii lor s-au maturizat.

Povesti fara limita

Daca pentru o femeie casatoria simbolizeaza un inceput, o noua familie, venirea pe lume a copiilor, pentru un barbat certificatul de casatorie simbolizeaza sfarsitul vietii libere de burlac. Prin imagini, fotograful de nunta povesteste in imagini psihologia momentului, starea mirilor care se schimba o data cu semnarea acelei hartii. Sedinta foto trash the dress de dupa nunta, a fost si ea o incununare a creatiilor fotografice de exceptie. Acum fotografiile se pot vedea pe acest site. www.fotolan.ro