Fotograf Nunta Sura Mare

Ne place sa spunem povesti cu ajutorul aparatului foto si al camerei de filmat. Daca aveti un eveniment care va avea loc in Sura Mare si aveti nevoie de fotografi profesionisti de nunta nu ezitati sa ne contactati. Avem experienta evenimentelor la care am participat si ne deplasam inclusiv in Sura Mare pentru a surprinde cele mai frumoase momente de la nunta dumneavoastra.

Suntem fotografi de nunta si vom fi bucurosi sa spunem in imagini povestea dumneavoastra de iubire!

Suntem profesionisti, aducem echipamentul pana la locatia dumneavoastra, respectiv Sura Mare si va putem asigura ca vom trata cu maxima seriozitate evenimentul asa cum am tratat toate evenimentele la care am participat. In functie de dorinta dumneavoastra ne deplasam dimineata la locatia din Sura Mare unde se va oficia cununia civila, daca este cazul vom participa la cununia religioasa la biserica aleasa de dumneavoastra din Sura Mare dupa care ne vom deplasa la restaurantul din Sura Mare la care ati ales sa tineti petrecerea pentru invitatii dumneavoastra.

 

fotografie nunta fericire

 

Furnizam servicii complete de fotografie pentru nunta in Sura Mare

Putem asigura toate serviciile care tin de fotografierea nuntii dumneavoastra, de la pregatiri pana la sfarsitul acesteia de la restaurantul din Sura Mare. Prelucram fotografiile realizate in locatiile din Sura Mare pentru a obtine cele mai bune imagini pe care le vom include in albume personalizate realizate de profesionisti. Asiguram inclusiv sedinte foto cu dumneavoastra si invitatii in locatiile din Sura Mare alese de dumneavoastra.

Toate materialele foto video filmate in locatiile din Sura Mare ajung la dumneavoastra fara intarzieri si ne asiguram ca sunt la calitatea promisa.

Nu facem compromisuri la calitate!

 

Cununiile la biserica din Ramnicu Valcea

 

Ce servicii putem oferi?

Alegerea unui fotograf profesionist care sa faca fotografii la o nunta din Sura Mare tine doar de gusturile mirilor si de bugetul alocat. Fotografierea si filmarea realizata la nunta ramane peste ani ca o amintire a unui moment foarte important din viata dumneavoastra. Noi va putem oferi urmatoarele servicii:

  • fotografie cununie civila Sura Mare
  • sedinte foto invitati nunta Sura Mare
  • fotografie cununie religioasa Sura Mare
  • fotografie petrecere nunta Sura Mare
  • albume foto profesionale Sura Mare

La cerere putem asigura si filmarea nuntii, filmari cu drona si alte servicii conexe legate de imortalizarea celor mai importante momente din ziua nuntii.

 

fotografie dansul mirilor fum greu si artificii
fotografie dansul mirilor fum greu si artificii