Fotograf Nunta Lungesti

Ne place sa spunem povesti cu ajutorul aparatului foto si al camerei de filmat. Daca aveti un eveniment care va avea loc in Lungesti si aveti nevoie de fotografi profesionisti de nunta nu ezitati sa ne contactati. Avem experienta evenimentelor la care am participat si ne deplasam inclusiv in Lungesti pentru a surprinde cele mai frumoase momente de la nunta dumneavoastra.

Suntem fotografi de nunta si vom fi bucurosi sa spunem in imagini povestea dumneavoastra de iubire!

Suntem profesionisti, aducem echipamentul pana la locatia dumneavoastra, respectiv Lungesti si va putem asigura ca vom trata cu maxima seriozitate evenimentul asa cum am tratat toate evenimentele la care am participat. In functie de dorinta dumneavoastra ne deplasam dimineata la locatia din Lungesti unde se va oficia cununia civila, daca este cazul vom participa la cununia religioasa la biserica aleasa de dumneavoastra din Lungesti dupa care ne vom deplasa la restaurantul din Lungesti la care ati ales sa tineti petrecerea pentru invitatii dumneavoastra.

 

fotografie nunta fericire

 

Furnizam servicii complete de fotografie pentru nunta in Lungesti

Putem asigura toate serviciile care tin de fotografierea nuntii dumneavoastra, de la pregatiri pana la sfarsitul acesteia de la restaurantul din Lungesti. Prelucram fotografiile realizate in locatiile din Lungesti pentru a obtine cele mai bune imagini pe care le vom include in albume personalizate realizate de profesionisti. Asiguram inclusiv sedinte foto cu dumneavoastra si invitatii in locatiile din Lungesti alese de dumneavoastra.

Toate materialele foto video filmate in locatiile din Lungesti ajung la dumneavoastra fara intarzieri si ne asiguram ca sunt la calitatea promisa.

Nu facem compromisuri la calitate!

 

Cununiile la biserica din Ramnicu Valcea

 

Ce servicii putem oferi?

Alegerea unui fotograf profesionist care sa faca fotografii la o nunta din Lungesti tine doar de gusturile mirilor si de bugetul alocat. Fotografierea si filmarea realizata la nunta ramane peste ani ca o amintire a unui moment foarte important din viata dumneavoastra. Noi va putem oferi urmatoarele servicii:

  • fotografie cununie civila Lungesti
  • sedinte foto invitati nunta Lungesti
  • fotografie cununie religioasa Lungesti
  • fotografie petrecere nunta Lungesti
  • albume foto profesionale Lungesti

La cerere putem asigura si filmarea nuntii, filmari cu drona si alte servicii conexe legate de imortalizarea celor mai importante momente din ziua nuntii.

 

fotografie dansul mirilor fum greu si artificii
fotografie dansul mirilor fum greu si artificii