Fotograf Nunta Botosani

Ne place sa spunem povesti cu ajutorul aparatului foto si al camerei de filmat. Daca aveti un eveniment care va avea loc in Botosani si aveti nevoie de fotografi profesionisti de nunta nu ezitati sa ne contactati. Avem experienta evenimentelor la care am participat si ne deplasam inclusiv in Botosani pentru a surprinde cele mai frumoase momente de la nunta dumneavoastra.

Suntem fotografi de nunta si vom fi bucurosi sa spunem in imagini povestea dumneavoastra de iubire!

Suntem profesionisti, aducem echipamentul pana la locatia dumneavoastra, respectiv Botosani si va putem asigura ca vom trata cu maxima seriozitate evenimentul asa cum am tratat toate evenimentele la care am participat. In functie de dorinta dumneavoastra ne deplasam dimineata la locatia din Botosani unde se va oficia cununia civila, daca este cazul vom participa la cununia religioasa la biserica aleasa de dumneavoastra din Botosani dupa care ne vom deplasa la restaurantul din Botosani la care ati ales sa tineti petrecerea pentru invitatii dumneavoastra.

 

fotografie nunta fericire

 

Furnizam servicii complete de fotografie pentru nunta in Botosani

Putem asigura toate serviciile care tin de fotografierea nuntii dumneavoastra, de la pregatiri pana la sfarsitul acesteia de la restaurantul din Botosani. Prelucram fotografiile realizate in locatiile din Botosani pentru a obtine cele mai bune imagini pe care le vom include in albume personalizate realizate de profesionisti. Asiguram inclusiv sedinte foto cu dumneavoastra si invitatii in locatiile din Botosani alese de dumneavoastra.

Toate materialele foto video filmate in locatiile din Botosani ajung la dumneavoastra fara intarzieri si ne asiguram ca sunt la calitatea promisa.

Nu facem compromisuri la calitate!

 

Cununiile la biserica din Ramnicu Valcea

 

Ce servicii putem oferi?

Alegerea unui fotograf profesionist care sa faca fotografii la o nunta din Botosani tine doar de gusturile mirilor si de bugetul alocat. Fotografierea si filmarea realizata la nunta ramane peste ani ca o amintire a unui moment foarte important din viata dumneavoastra. Noi va putem oferi urmatoarele servicii:

  • fotografie cununie civila Botosani
  • sedinte foto invitati nunta Botosani
  • fotografie cununie religioasa Botosani
  • fotografie petrecere nunta Botosani
  • albume foto profesionale Botosani

La cerere putem asigura si filmarea nuntii, filmari cu drona si alte servicii conexe legate de imortalizarea celor mai importante momente din ziua nuntii.

 

fotografie dansul mirilor fum greu si artificii
fotografie dansul mirilor fum greu si artificii